Construct și reparații

  Sisteme Complexe

  Servicii in constructii

  Confectii

  Scule și Utilaje

  Materiale de construcții

Ai auzit de zoro.md?

Activitatea in constructie acum e mai usoara cu zoro.md.

Pe zoro.md gasesti: anunturi de angajare, anunturi imobiliare, vanzare-chirie si deservire pentru toata gama de utilaje de care ai nevoie! La fel poti promova si afacerea ta, dezvoltati activitatea in ritm continuu, iti oferim toate instrumentele necesare, publica si tu pe zoro.md!

contul personal al utilizatorului, Înregistrați-vă dacă nu ați făcut-o deja și faceți prima dvs. publicație

Partenerii noștri

 • Предлагает полный спектр услуг по таможенному оформлению и логистике. Принцип деятельности был ориентирован на максимальное решение запросов клиентов.

 • K1 Beton SRL – компания, известная как самый крупный, благонадежный изготовитель и поставщик бетонных смесей.

 • Va aștept să ne vizitați la standul nostru, în cadrul expoziției Moldagrotech. Oferim soluții eficiente pentru construcții agro-industriale.

 • Компания Memilit SRL была основана в 1999 году. Основным направлением деятельности компании является: производство тратуарной плитки вибролитой. вибропресованной, кирпича, фортана. А так же компания предоставляет транспортные услуги, услуги в сфере строительства и ремонта зданий.

 • De peste douăzeci de ani compania noastră participă activ la dezvoltarea infrastructurii tării, construcția rețelelor de gazoduct, apeduct si canalizare precum si instalarea stațiilor de epurare a apelor uzate. Vă invitam să accesați linkul pentru a vizita galeria de imagini.

 • SRL “Ilie Autogaz” este un autoservice care se ocupa de montarea si adaptarea pe toate tipurile de vehicule a instalatiei de alimentare cu GPL a motorului, revizii periodice si reparatii, comercializarea aparatajului LPG si CNG. Suntem o echipa de specialisti in domeniu, cu nivel profesional ridicat, activind de mai bine de 15 ani.

Autorizare
*
*
Înregistrare
*
*
*
Nu a fost introdusă o parolă
*
captcha
Generare parolă